Noi modele de la Google precum Pixel 2, Pixelbook si altele

CIALTEX

La ce sa ne asteptam pe 4 Octombrie?

Odata cu proaspat lansatele smarphonuri de la Apple, iPhone 8, 8 Plus si X, dezvaluirile de la Amazon legate de noile Echo smart speakers, este asteptat ca Google sa pregateasca ceva deosebit si speram ca diferit, pentru noile modele ce urmeaza a fi lansate in curand.

Google pregateste o intreaga gama menita sa satisfaca pana si cele mai pretentioase asteptari. Pe 4 Octombrie putem asista, odata cu lansarea noilor telefoane de la Google, Pixel 2 si Pixel 2 XL si la un PixelBook laptop si inca cateva produse din gama Google Home speakers.

Noi modele de la Google precum Pixel 2, Pixelbook...

Google Pixel 2 si Pixel 2 XL

googlepixel2camera

Aceste 2 modele se pare ca vor reprezenta o fuziune intre Google, HTC si LG. Noile modele promit sa aduca imbunatatiri masive pe deja cunoscuta aplicatie Google Assistant (disponibila si pe mai multe dispozitive mobile cu Android).

De asemenea, camera principala va fi foarte bine optimizata si probabil ca nu vom asista la o galeata de megapixeli (fara folos) ci vor marja pe calitatea imaginii si comportamentul acesteia in lumina slaba.

pixel2xl

Mai mult ca sigur, noile dispozitive vor primi noul Android Oreo (8.0).

Mufa jack va lipsi cu desavarsire, promovandu-si astfel noile casti wirelless. Personal, nu imi place ideea, insa daca trendul pornit de concurenta prinde multi fani in randul utilizatorilor, nu ne mai ramane nimic de comentat.

Din punct de vedere al designului, acestea vor aduce destul de mult cu HTC U 11, deja vandut in mii de exeplare.

Google Pixel 2 si Pixel 2 XL, vor concura direct cu mai toate modele recent iesite pe piata (iPhone 8, 8 Plus, X, Note 8, LG V30 și OnePlus 5).

pixel2xl1

Google Pixelbook

Legat de Pixelbook, momentan nu avem foarte multe informatii cu privire la detaliile tehnice, insa pretul cu siguranta va fi unul ce va depasi 1200 Euro. Destul de mare, spunem noi.

Google Home Mini si Max

Google a lansat primul sau model de smart home speaker anul trecut si avand in vedere ca rivalul sau de la Amazon, are si el cateva modele lansate recent, mai mult ca sigur ca vor veni cu ceva nou si pentru aceasta categorie.

Suntem nerabdatori sa vedem lansarea oficiala. Pana atunci, propun sa lasam imaginatia sa-si faca de cap, nu peste mult timp vom afla care zvonuri au fost false si care se vor confirma.

Update 04.10.2017 14.13

Urmareste evenimentul live.

Noi modele de la Google precum Pixel 2, Pixelbook...

BBTV
Suntem bucurosi sa-ti auzim parerea

      Lasa un review