Fier de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20

CIALTEX

Desi nu sunt un fan activ al brandului Philips, atunci cand vine vorba de masina / fierul de calcat, dupa multi ani, remarc ca am avut numai produse de la acest producator.

A nu se intelege ca toate s-au stricat, multe dintre ele schimbandu-le doar de dragul unei achizitii noi sau a unei oferte bine gandite a nu stiu cui retailer. Ce-i drept, am avut vre-o doua experiente neplacute acum cativa ani, care m-au dezamagit, insa impart vina in doua. O parte pe produsul de slaba calitate si o alta parte pe lipsa mea de experienta, fiind la inceput de drum in lupta asta continua de a ajunge la cel mai bun raport pret-calitate.

Fier de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20

Acum sa va vorbesc despre Fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20.

Fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20, este cel mai nou membru intrat la mine in casa si de care sunt foarte mandra, pentru ca l-am prins si la un SUPER PRET (putin peste 200 de lei).

Nu va voi spune cat de puternic este el si cat de repede se incalzeste datorita celor 2800 W, pentru ca acest lucru este vizibil clar din orice specificatie, a oricarui magazin online sau offline. Ce-mi place mie foarte mult la acest produs, daca as avea ocazia sa il recomand cuiva, este talpa T-IonicGlide, care este de o alunecare de nedescris, iar talpa impreuna cu puterea despre care va povesteam mai sus, face ca cele mai sifonate tesaturi, fara prea mult efort (doar din greutatea proprie a fierului de calcat) sa reuseasca sa netezeasca cu usurinta suprafetele peste care trece.
O alta chestie interesata si utila mie (mama cu 2 copii) o reprezinta protectia safety, care nu permite masinii sa functioneze mai mult de 8 minute daca aceasta este lasata in pozitie verticala si 30 de secunde maxim daca este lasata pe talpa. Nu testati aceasta functie pe o haina la care tineti, pentru ca este posibil sa o distrugeti, eu am tesat pe o carpa de bucatarie la care puteam sa renunt oricand.

Restul functiilor sunt similare cu cele ale unui produs comparabil din acelasi segment de pret si categorie.

Il folosesc impreuna cu Masa de calcat Heinner Klass, de care la fel sunt foarte multumita si pe care o recomand pentru stabilitate.
Un alt punct primit de Philips Azur Performer Plus GC4881/20 se datoreaza lungimii cablului, care este de 2.5 metri si sistemului antirasucire al cablului de alimentare.

Fier de calcat Philips Azur Performer Plus GC4881/20

8 Total Score

Ratingul general al produsului:
8
Adauga review-ul tau
BBTV
Suntem bucurosi sa-ti auzim parerea

      Lasa un review

      Scorul Total