De ce aleg mereu un telefon Samsung?

CIALTEX

Stiu, sunt multe pareri contra pe piata, care spun ca Samsung este asa si pe dincolo, ca sistemul de operare Android este mult modificat de cei de la Samsung, ca …, ca… , ca… Asa este, insa din experienta va spun ca rare-s produsele ideale pe piata, asa ca, si aici trebuie sa facem un compromis.

In ultima perioada, mai toate dispozitivele mobile de pe piata sunt foarte similare din punct de vedere al designului, al performantelor, al caracteristicilor si lucrul acesta face si mai grea decizia de a alege un produs ideal, unul perfect, menit sa ne satisfaca in totalitate.

Service ESD ROM Samsung

Acum ceva timp, in perioada in care nu detineam un telefon Samsung (nu vreau sa ii spun numele pentru a nu se intelege ca fac antireclama) am fost nevoit sa ma despart de el pentru o vizita in service. Zis si facut, insa acolo a stat vreo 4-5 zile. 4-5 zile de cosmar pentru mine, care toata activitatea mea de la munca se bazeaza pe informatii online, emailuri, conturi, etc, la care s-a mai adaugat si o parte din viata mea personala, iar in perioada de servisare am apelat la un batran BlackBerry avut prin casa (cu tastatura). Credeti-ma ca aceea perioada a fost un chin, uitati-va telefonul acasa o zi, daca nu ma credeti. Parca am fost rupt de lume, nu aveam acces la nimic, nu puteam cauta nimic, nu ma puteam informa (dezavantajele erei tehnologiei).

Acum sa revenim la subiect, si la compromnisul pe care eu l-am facut. Am ales produsele Samsung, in special pentru service-ul de la APACA (ESD-ROM parca) care isi asuma, pentru produsele ce se incadreaza in termenii si conditiile garantiei, un termen de solutionare de pana la o ora (1 ora), iar acest lucru pentru mine este foarte importnant. Merg, las telefonul la reparat, beau o cafea si ma intorc si-l ridic gata de a putea fi folosit din nou. Ce-i drept am avut in ultimii 4 ani vreo 3 intrari in service (cu diferite dispozitive Note 4, Samsung S6 Edge in special), insa de fiecare data aceste reparatii precum, inlocuire ecran, inlocuire acumulator, schimbat mufa de alimentare etc, s-au incadrat perfect in timpul asumat de service.

Acest aspect pe mine ma avantajeaza foarte mult, nemaifiind nevoit sa raman fara telefon nici macar 2 zile.

Asadar, sfatul meu e sa va uitati si la serviciile de garantie oferite de furnizorii locali, inainte de a va fixa pe un anumit brand.

9 Total Score

9Votul TestOk.ro
Ratingul general al produsului:
9
9Votul cititorului
Ratingul general al produsului:
9
Adauga review-ul tau  |  Citeste Review-uri si Comentarii
BBTV
1 Review
 1. Reply
  Robert ianuarie 19, 2018 at 6:28 am
  Ratingul general al produsului:
  90

  Bine punctat. Si eu am ales samsung exact din acelasi motiv.

  + PRO: Reparatii rapide
  - CONTRA: Destul de aglomerat

  Lasa un review

  Scorul Total