Cel mai ieftin Televizor LED de la Star-Light

CIALTEX

Probabil unul dintre cele mai ieftine televizoare LED de pe piata, Star-Light 20DM3500 se bucura de un feedback neasteptat de bun, daca primul tau criteriu este pretul. Il vei gasi des prin oferte, la pretul de numai 369.99 lei, deci costul de productie este sub 250.

Nu il vom compara cu varfuri de gama, pentru ca ar fi nedrept, nici cu produse din gama de mijloc, pentru ca la fel de nedrept va fi, ci ne vom uita in special la calitatile remarcate deja de utilizatori.

Cel mai ieftin Televizor LED de la Star-Light

Desi, personal, diagonala de 51cm imi pare una foarte mica, ma gandesc ca in bucatariile mici ale unor apartamente, isi gaseste locul perfect. Pacat ca nu ii putem pune si un mileu sau un peste comunist deasupra, dar pentru a nu fi hater pana la capat, sa trec repede la o concluzie dupa ce am auzit foarte multe pareri ale persoanelor ce detin un asemenea model.

Daca ar fi sa descriu produsul intr-un singur cuvant, probabil ca NORMAL ar fi acela.

Normal pentru ca ofera o imagine decenta, un sunet bun, un timp de reactie usor intarziat (insa nu foarte deranjant), totul la un pret anormal de mic uneori.

Televizor LED de la Star-Light

Televizorul Star-Light 20DM3500, care desi este incadrat in cea mai joasa clasa, are pe placa de baza o multime de conectori pe care, la multe modele similare nu le intalnim (are HDMI, are USB, are Intrari Scart (RGB), ba chiar si Slot CI+ ).

Laudat este si pentru calitatile lui atunci cand se conecteaza la un PC pe post de monitor, desi si aici este posibil sa vrem ceva mai mare, insa daca pe PC nu te vei uita predominant la filme si doar vei face browsing, atunci Star-Light 20DM3500 poate fi o varianta ideala, intr-un buget mai mult decat decent.

Cel mai ieftin Televizor LED de la Star-Light

6.5 Total Score

Ratingul general al produsului:
6.5
Adauga review-ul tau
BBTV
Suntem bucurosi sa-ti auzim parerea

      Lasa un review

      Scorul Total