Cauciucuri de iarna, preturi si pareri

CIALTEX

Uite cum timpul trece, iar iarna este la doar cateva saptamani distanta de noi si din nou trebuie sa mergem cu masinile in vulcanizare pentru a le echipa cu anvelopele (cauciucurile) de iarna.

Iarna trecuta am fost nevoit sa imi achizitionez un nou set de cauciuri si vreau sa va spun ca am fost foarte uimit de diversitatea din piata, peste 50 de branduri cu cel putin 2-3 categorii fiecare, unele recunoscute la nivel mondial, altele mai putin, in concluzie am pierdut aproximativ 5-6 zile pentru a studia bine toate ofertele.

Dupa un sezon de utilizare, m-am gandit ca a venit momentul sa impartasesc cu voi experienta si imi permit sa fac si cateva recomandari in domeniu.

Care sunt cele mai bune anvelope de iarna?

Avand o masina relativ noua, de familie, va recomand sa nu faceti rabat de la calitatea acestor produse. Calitatea se reflecta direct in siguranta oferita in condus, iar aceast lucru este foarte important pentru mine si familia mea.

Cauciucuri de iarna, preturi si pareri

Intentionat nu am spus nimic de pret pana in acest moment, deoarece consider ca aceasta siguranta despre care discutam mai sus nu are un cuvant de spus direct in acest raport.

Am ales cauciucuri de iarna de la Viking din categoria Snowtech 2, iar dupa 1 an in care le-am utilizat pot spune ca sunt foarte multumit de alegerea facuta.

Anvelopele sunt fabricate sub licenta Continental, in Norvegia, comportandu-se foarte bine pe carosabil inghetat si excelent pe drumuri inzapezite. Singurul dezavantaj resimtit la acest produs este zgomotul la rulare, care este un pic mai ridicat fata de competitorii directi, insa va asigur ca acest lucru nu are o influenta negativa in siguranta oferita la drum.

Pretul platit pe bucata in toamna anului trecut a fost un pic peste 200 de lei, anul acesta fiind o idee mai mic (pana in 200 lei), ceea ce imi pare un foarte bun raport calitate-pret.

Anvelope-viking

Recomandari cauciucuri de iarna

  1. Achizitionati din timp anvelopele
  2. Montati-le intr-o vulcanizare autorizata
  3. Nu lasati pe ultima suta de metri montarea lor, pentru ca veti sta la niste cozi interminabile
  4. Circulati prudent in anotimpul rece

Spor la cumparaturi!

Cauciucuri de iarna, preturi si pareri

9 Total Score

Ratingul general al produsului:
9
Adauga review-ul tau
BBTV
Suntem bucurosi sa-ti auzim parerea

      Lasa un review

      Scorul Total