Cana Munchkin Trainer Miracle

CIALTEX

Obligatoriu aceasta cana Munchkin Trainer Miracle, trebuie sa fie prezenta in geanta fiecarei mamici. Cana este foarte utila, usor de folosit si comoda pentru bebelusul tau.

Valva se inchide imediat dupa ce bebelusul bea apa, asigurandu-ti protectie la transport si siguranta ca nu te vei trezi cu lucruile ude in poseta, geanta, carucior etc.

Cana Munchkin Trainer Miracle

Cana-Munchkin

Bebelusul are libertatea de a bea pe oricare parte a ei, nefiind nevoit sa tina minte o singura pozitie. A mea fetita o adora si cel mai important, nu se ineaca si nu trage aer fals. Inainte am incercat mai multe dispozitive, biberoare, pahare, cani, etc, insa aici am avut cel mai bun rezultat, fiind atat de comoda de folosit si interesanta, incat si baiatul cel mare (5 ani) si-a dorit varianta mai mare.

Recunosc, am incercat sa ii gasesc un minus, insa, sincer va spun, nu am nimic de carcotit, nici macar la pret, care este unul foarte accesibil.

Dar stai, sotia are totusi ceva de adaugat, ar fi vrut un soi de capac, nu antiscurgere fiindca nu e cazul, doar cu sensul de a o feri de praf si microbi cand se plimba pe afara. Mno, eu zic ca e buna asa cum e.

O recomand cu incredere si astept comentariile voastre!

Cana Munchkin Trainer Miracle

9 Total Score

Ratingul general al produsului:
9
Adauga review-ul tau
BBTV
Suntem bucurosi sa-ti auzim parerea

      Lasa un review

      Scorul Total